logo optim capital map
map2

Curs valutar BNR:
1 EUR = 4.5416 lei
1 USD = 4.2582 lei
Contact
Tel/Fax: +4 0359 412606
Mobil: +4 0752 755021
+4 0770 607579
E-mail: office@optimcapital.ro
Avantaje clienti
Reduceri de tarife, Solutii eficiente, Oferta variata, Loialitatea - Impartialitate, Confidentialitate-Onestitate
Reduceri consistente pentru clientii fideli
Dorim sa avem un parteneriat de lunga durata cu clientii nostri fideli si sa beneficiem reciproc de avantajul cunoasterii reciproce. Avand in vedere acest lucru, am hotarat sa va oferim reduceri de pret in functie de numarul serviciilor accesate. Mai multe detalii in sectiunea Tarife.
Confidentialitate - Onestitate.
Nu vom accepta nici un act si nici o omisiune care are ca scop lezarea unei parti de catre o alta parte, chiar daca pentru acest lucru va trebui sa renuntam la un client sau o tranzactie. Consideram confidentialitatea ca fiind un ingredient de baza al unei colaborari de durata. Optim Capital este inregistrat ca operator de date cu caracter personal si protejaza toate informatiile furnizate de clienti.
Impartialitate - Loialitate
Dorim sa tratam pe toata lumea cu respectul cuvenit indiferent de marimea tranzactiei sau a comisioanului incasat. In calitate de client al Optim Capital, vom deveni practic avocatul dumneavoastra, sustinandu-va interesele.
Oferta variata de servicii
Oferim o gama larga de servicii pentru IMM: Intermedieri finantari, Consultanta business (administrarea afacerilor, plan de afaceri, analiza financiara, vanzari-achizitii companii) si Fonduri europene. Monitorizam atent piata si suntem in contact cu produsele/serviciile noi aparute pe piata si promotiile finantatorilor.
Economisiti timp si bani
Cunoscand situatia particulara a fiecarui client, putem sa va oferim serviciul care vi se potriveste cel mai bine, scutindu-va de efortul si timpul pierdut de a cauta oferte la mai multi finantatori. Chiar daca veti dori sa faceti acest lucru, trebuie sa aveti in vedere faptul ca, multe oferte de credit sunt prezentate incomplet de catre unii angajati ai bancilor iar in multe cazuri ofertele contin termeni tehnici, cunostinte, care nu sunt cunoscute de toata lumea.
Identificarea solutiei optime
Utilizam metode si tehnici specifice astfel incat clientii nostri sa aiba satisfactia reusitei. Urmarim atent ofertele si promotiile finantatorilor si putem sa identificam finantarea care se potriveste cel mai bine profilului si nevoilor dumneavoastra.