logo optim capital map
map2

Curs valutar BNR:
1 EUR = 4.5416 lei
1 USD = 4.2582 lei
Contact
Tel/Fax: +4 0359 412606
Mobil: +4 0752 755021
+4 0770 607579
E-mail: office@optimcapital.ro
Vanzari afaceri servicii Business Broker
Servicii pentru cumparatori si vanzatori de afaceri
Activitatea unui broker de afaceri se aseamana intr-o anumita masura cu activitatea unui broker imobiliar, dar in acelasi timp este o activitate mult mai complexa. Daca intr-o tranzactie imobiliara se tranzactioneaza efectiv un imobil, o firma detine pe langa active (mijloace fixe, stocuri, creante, etc.) si datorii (sub forma de credit comercial-datorii catre furnizori, credit bancar, impozite si taxe, etc.) .

O firma are de obicei un anumit domeniu de activitate, mai mult sau mai putin profitabil, are o anumita cota de piata si un personal specializat. Evaluarea unei companii necotate la bursa este greu de realizat, iar valoarea ei este data pe de o parte de valoarea activelor si datoriilor sale, iar pe de alta parte de profitabilitatea ei, de perspectivele de profit ale afacerii.

Doriti sa vindeti o afacere? Doriti sa cumparati o afacere?

Optim Capital ofera servicii specializate atat pentru vanzatori cat si pentru cumparatori. Puteti apela la serviciile noastre ca intermediari in procesul de vanzare, beneficiind de servicii profesioniste de calitate. Pentru asigurarea calitatii serviciilor noastre apelam la specialisti cu experienta relevanta: avocati, notari, experti contabili, bancheri.

Avem metode proprii de promovare si selectie a potentialilor cumparatori, parteneriate cu diverse institutii si organizatii, care au ca scop vanzarea la cel mai bun pret a afacerii (sau activului) dumneavoastra. Cumparatori romani si straini ne contacteaza in privinta achizitie de afaceri datorita experientei si relatiilor noastre.

Dorim sa tratam pe toata lumea cu respectul cuvenit indiferent de marimea tranzactiei sau a comisioanului incasat. Nu vom accepta nici un act sau nici o omisiune care are ca scop lezarea unei parti de catre o alta parte chiar daca pentru acest lucru va trebui sa renuntam la un client sau o tranzactie.

Servicii pentru vanzatori de afaceri
Servicii pentru cumparatori de afaceri