logo optim capital map
map2

Curs valutar BNR:
1 EUR = 4.5416 lei
1 USD = 4.2582 lei
Contact
Tel/Fax: +4 0359 412606
Mobil: +4 0752 755021
+4 0770 607579
E-mail: office@optimcapital.ro
Despre Noi
Furnizam o gama larga de servicii si solutii financiare pentru IMM-uri si persoane fizice.
Cine suntem?
Optim Capital este o companie de consultanta care isi propune sa furnizeze o gama larga de solutii financiare si servicii integrate pentru IMM-uri si persoane fizice, care sa corespunda necesitatilor întreprizatorilor care doresc sa achizitioneze o afacere, sa contracteze un credit sau sa-si consolideze afacerea.
Valorile Noastre:
  • Confidentialite
  • Profesionalismul
  • Loialitate
  • Onestitate
  • Impartialitate
Misiunea
Dorim sa fim un facilitator al miscarilor de capital si un catalizator al dezvoltarii IMM-urilor sa oferim servicii de calitate, integrate, profesioniste, de consultanta si intermediere în vânzari de afaceri, finantari, administrarea afacerilor si a resurselor financiare; care sa satisfaca necesitatile întreprinzatorilor.
Protectia datelor cu caracter personal
Datele de identificare ale clientilor nostri si ale utilizatorilor de website sunt protejate conform legii nr 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si conform Legii 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice modificate si completate. Optim Capital este inregistrat in Registrul General al Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sub nr. 15588.