logo optim capital map
map2

Curs valutar BNR:
1 EUR = 4.5416 lei
1 USD = 4.2582 lei
Contact
Tel/Fax: +4 0359 412606
Mobil: +4 0752 755021
+4 0770 607579
E-mail: office@optimcapital.ro
Reclama
piata afacerilor.ro
Servicii pentru vanzatori
Avem metode proprii de promovare a afacerii de vanzare, de contactare si selectie a potentialilor clienti

Va oferim un serviciu de intermediere prin care identitatea dumneavoastra este dezvaluita treptat potentialilor cumparatori, realizand concomitent o selectie a potentialilor clienti prin metode specifice. Acest lucru va ajuta sa va concentrati exclusiv pe derularea, cresterea valorii afacerii dumneavoastra, pana la momentul vanzarii, scutindu-va de timpul pierdut si banii cheltuiti cu reclama, deplasarile si negocierile cu diverse persoane mai mult sau mai putin serioase, riscand sa dezvaluiti informatii si know-how specific afacerii sau chiar sa pierdeti de sub control derularea propriei afaceri.

Avem metode proprii de promovare a afacerii de vanzare, de contactare si selectie a potentialilor clienti, acordam asistenta si consultanta pe parcursul negocierilor pana la faza finalizarii tranzactie.

Serviciile oferite in baza unui contract de intermediere presupun plata unui comision de succes doar in momentul in care s-a realizat un acord de vanzare a afacerii dumneavoastra. Nu solicitam nici o taxa sau un comision suplimentar (in afara celui pentru furnizarea Certificatului Constatator de la ORC – daca optati ca noi sa ne ocupam de acest lucru).

Serviciul de intermediere
Serviciul Auditul de prevanzare – cresterea valorii afacerii
Serviciul de marketing
Derularea procesului de vanzare
Documente necesare pentru incheierea unui accord de colaborare
Modalitati de a vinde o afacere