logo optim capital map
map2

Curs valutar BNR:
1 EUR = 4.5416 lei
1 USD = 4.2582 lei
Contact
Tel/Fax: +4 0359 412606
Mobil: +4 0752 755021
+4 0770 607579
E-mail: office@optimcapital.ro
Servicii
Optim Capital va ofera o gama larga de servicii, ideii si solutii eficiente pentru afacerea dumneavoastra.
Credite pentru IMM-uri si persoane fizice
Prin contractele noastre incheiate cu finantatorii va oferim o gama completa de solutii de finantare (care include refinantarea, creditul, leasingul si factoringul); va scutim de efortul si timpul pierdut de a cauta oferte la mai multi finantatori. Noi avem toate informatiile si putem indentifica solutia optima de finantare.
Consultanta business

Doriti sa vindeti o afacere? Doriti sa cumparati o afacere o afacere?
Optim Capital ofera servicii specializate atat pentru vanzatori cat si pentru cumparatori. Puteti apela la serviciile noastre ca intermediari in procesul de vanzare, beneficiind de servicii profesioniste de calitate.

Specialistii nostrii, atent sectionati, cu experienta relevanta, va ofera servicii de diagnosticare si previziune, servicii pentru implementarea anumitor metode si tehnici manageriale, in functie de profilul si complexitatea companiei dumneavoastra.
Fonduri Europene - Finantari nerambursabile
La ora actuala asistam la o avalansa de programe cu finantari nerambursabile pentru companii. Monitorizarea acestor programe, urmarirea respectarii eligibilitatii companiei dumneavoastra, cunoasterea detaliilor specifice,Intocmirea proiectului, a planului de afaceri si a studiului de fezabilitate poate fi o misiune grea pentru conducerea companiei dumneavoastra.