logo optim capital map
map2

Curs valutar BNR:
1 EUR = 4.5416 lei
1 USD = 4.2582 lei
Contact
Tel/Fax: +4 0359 412606
Mobil: +4 0752 755021
+4 0770 607579
E-mail: office@optimcapital.ro
Derularea procesului de vanzare
In aceasta etapa va trebui sa va decideti asupra formei de colaborare si sa luati in calcul la stabilirea pretului de oferta si comisionul brokerului.

Derularea procesului de vanzare

  • In aceasta etapa va trebui sa va decideti asupra formei de colaborare (colaborare simpla sau cu acordarea exclusivitatii); sa luati in calcul la stabilirea pretului de oferta si comisionul brokerului. (detalii Tarife vanzari afaceri).
  • Vom efectua o vizita pentru a colecta informatii suplimentare, vom incheia Acordul de intermediere si vom efectua un audit de pre-vanzare - cresterea valorii afacerii in situatia in care ne solicitati acest lucru. (Acest seriviciu este gratuit pentru vanzatorii care au optat pentru un contract de exclusivitate).
  • Vom intocmi anuntul de vanzare luand in considerare elementele esentiale, in principiu fara publicare siglei si a datelor dumneavoastra de contact. Vom promova anuntul catre clientii potentiali interesati prin metode specifice de marketing, in websiteul propriu si in alte websiteuri nationale si in anumite cazuri si internationale. Folosim servicii de direct mailing si telemarketing, uilizand diverse baze de date nationale si internationale. In anumite situatii vom contacta direct potentialii cumparatori. Contra cost putem publica anuntul in presa scrisa.
  • Vom acorda consultanta in vederea pregatirii afacerii pentru vanzare.
  • Vom face o selectie a potentialilor cumparatori.
  • Dupa semnarea acordului de confidentialitate, clientii potentiali vor vizita afacerea dumneavoastra pentru documentare. Intalnirile vor fi fixate de catre noi si se vor derula in prezenta noastra.
  • Urmeaza faza negocierilor, care se vor derula in prezenta noastra sau cu acordul nostru. Va vom ajuta la stabilirea detaliilor de vanzare, realizarea inventarului (inculsiv a due diligence daca este nevoie).
  • Finalizarea tranzactiei si incheierea contractelor de vanzare – cumparare. Va vom ajuta la fixarea punctelor de reper ale contractului de vanzare-cumparare, la stabilirea detaliilor de vanzare si a modalitatilor de plata.
Serviciul de intermediere
Serviciul Auditul de prevanzare – cresterea valorii afacerii
Serviciul de marketing
Derularea procesului de vanzare
Documente necesare pentru incheierea unui accord de colaborare
Modalitati de a vinde o afacere