logo optim capital map
map2

Curs valutar BNR:
1 EUR = 4.5416 lei
1 USD = 4.2582 lei
Contact
Tel/Fax: +4 0359 412606
Mobil: +4 0752 755021
+4 0770 607579
E-mail: office@optimcapital.ro
Consultanta business
Consultanta financiar-bancara, Consultanta manageriala, Analiza financiara, Plan de afaceri.
Intrucat dorim sa oferim consultanta de calitate, pentru diagnosticare si previziune, pentru implementarea anumitor metode si tehnici manageriale, in functie de profilul si complexitatea companiei dumneavoastra, am selectionat specialisti cu experienta relevanta.
Administrarea afacerilor
In functie de necesitatile clientului putem acorda consultanta pentru implementarea mai altor metode si tehnici de management: managementul riscurilor, management de criza; managementul costurilor; managementul schimbarii; managementul pe produs, management general;
Consultanta financiar - bancara
Se adreseaza clientilor care au nevoie de ajutor in clarificarea unor situatii legate de relatia cu un finantator, optimizarea creditelor in derulare, clarificarea unor neclaritati, ambiguitati din contractele de credit.
Intocmire plan de afaceri
Planul de afaceri este un studiu intocmit pentru a dimensiona activitatea viitoare a unei firme. Este un instrument folosit in general de intreprinzatorii care doresc sa-si porneasca o afacere noua sau sa dezvolte un proiect nou. Sistemul bancar il utilizeaza pentru acordarea creditelor si este necesar pentru accesarea fondurilor europene. Continutul unui plan de afaceri difera ca format de la un finantator la altul dar in estenta cuprinde elemente comune.
Analiza economico-financiara
Analiza datelor financiare pe baza datelor din bilant si balante. Este ceruta de obicei de catre banci la contractarea unui credit.
  • Intocmirea fluxului de numerar si a BVC
  • Calcularea indicatorilor de profitabilitate - rentabilitatea capitalului, rentabilitatea capitalului angajat, rentabilitatea activelor, marja profitului net, marja bruat a profiturilor)
  • Calcularea indicatorilor de lichiditate - rata curenta, rata rapida - testul acid si gradul de indatorare;
  • Calcularea indicatorilor de activitate - rotatia activelor, rotatia stocurilor, termenul mediu de stocare, termenul mediu de colectare a creantelor, termenul mediu de plata a datoriilor pe termen scurt;