logo optim capital map
map2

Curs valutar BNR:
1 EUR = 4.5416 lei
1 USD = 4.2582 lei
Contact
Tel/Fax: +4 0359 412606
Mobil: +4 0752 755021
+4 0770 607579
E-mail: office@optimcapital.ro
Servicii pentru cumparatorii de afaceri
Achizitionarea unei afaceri existente este o solutie mult mai buna decat construirea uneia de la zero.

Achizitionarea unei afaceri existente este o solutie mult mai buna decat construirea uneia de la zero. Construirea unei afaceri de la zero implica un efort material, financiar si emotional. Realizarea unor relatii de afaceri si mai ales construirea portofoliului de clienti in cazul unei firme noi implica de multe ori ani de munca si eforturi deosebite.

Cumparand o afacere aveti sansa de a cumpara pe langa anumite active (bunuri mobile si imobile), o anumita cota de piata si personalul instruit, calificat impreuna cu knowhow-ul si cunostintele necesare derularii ei.

Totusi, inainte de a achizitiona o afacere, este indicat sa va documentati asupra specificului afacerii pe care doriti sa o achizitionati, specificul pietei, sa observati daca experienta si cunostintele dumneavoastra va pot ajuta sa stapaniti aceasta afacere.

Servicii gratuite

Daca va intereseaza in mod particular o anumita afacere pe care ati vazut-o publicata sub sigla noastra sau de intermedierea careia ne ocupam noi, va rugam sa ne contactati. Dupa incheierea unui Acord de confidentialitate (gratuit) va vom putea furniza informatii detaliate despre afacerea care va intereseaza, veti putea vizita afacerea in baza unei intalniri programate de catre noi si veti putea discuta cu proprietarul afacerii.

Daca considerati oportuna cumpararea afacerii, va vom ajuta sa intocmiti o scrisoare de intentie in care veti specifica un pret impreuna cu conditiile dumneavoastra de preluare, cu observatiile care considerati necesare a se mentiona.

Daca cumparatorul accepta o discutie referitoare la contraoferta dumneavoastra, se va trece la etapa de negociere a tranzactiei. Vom programa o etapa de negociere /due diligence si un inventar al afacerii dupa care se va intocmi contractele de vanzare cumparare.

Servicii de consultanta
Sfaturi generale pentru cumparatori