logo optim capital map
map2

Curs valutar BNR:
1 EUR = 4.5416 lei
1 USD = 4.2582 lei
Contact
Tel/Fax: +4 0359 412606
Mobil: +4 0752 755021
+4 0770 607579
E-mail: office@optimcapital.ro
Companie de consultanta cu servicii HR, training si marketing
Daca va intereseaza acest anunt va rugam sa ne contactati.

Companie de consultanta, marca inregistrata, cu experienta si renume pe plan national cu activitate in domeniul HR, organizari cursuri de pregatire si perfectionare profesionala, servicii de marketing si publicitate si servicii on-line.

Firma isi desfasoara activitatea intr-un oras important din Transilvania. Birourile sunt dotate cu mobilier si aparatura de birou. Personalul companiei este compus din 7 persoane angajate contract de munca si mai multi colaboratori.

Firma dispune de o experienta vasta in domeniul serviciilor HR, avand incheiate contracte de colaborare cu peste 250 de companii mari si foarte mari. Servicii HR: recrutare, selectie si plasare personal, administrare personal si payroll, informare si consiliere legislatia muncii, evaluare personal , etc.)

Cursurile de perfectionare sunt sunt predate concomitent in mai multe orase. Cursurile predate sunt: trainer, management, vanzari, inspector resurse umane, manager resurse umane etc.

Firma detine un site propriu de prezentare si mai multe siteuri active dintre care 2 au profil de recrutare si HR. Toate domeniile web detinute au un cuvant cheie comun si sunt marca inregistrata.

Firma detine toate autorizatiile si acreditarile necesare desfasurarii activitatilor de HR si organizari de cursuri, site propriu de prezentare.

Aveti posibilitatea de a prelua o companie cu notorietate, contracte in derulare cu clienti mari si foarte mari, expertiza si experienta personalului, know-how si relatii de colaborare. Profitabilitate ridicata.

Firma se vinde integral cu sau fara partea de on-line.

Cifra de afaceri: Media ultimilor 3 ani 130.000 Euro
Pret: 160.000 Euro